İDO ile Ege

 

ENTEGRE TASIMACILIKTA ILK ADIM

 

Ege yolu Metro Turizm ile 3 saat kisaldi

 

Istanbul- Izmir arasi 6 saate indi…

 

Aktarmasiz entegre tasimacilik modelinde yeni bir dönemi baslatan Metro Turizm ile IDO, Izmir yolunu 3 saat kisaltti. IDO’nun Yenikapi iskelesinden kalkan feribotunu kullanan Metro Turizm otobüsünün, Bursa’dan Marmaris’e kadar uzanan yolu Körfez Köprüsü açilmadan önce kisalttigini belirten Metro Turizm Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Yildirim, “Metro Turizm kendi sektörünün her zaman öncü firmasi olmustur.  Entegre tasimacilikta da IDO ile isbirligimiz sonucunda köprüleri astik, yollari kisalttik. Izmir yolcularimiz artik sevdiklerine 3 saat önce kavusuyor” dedi.

 

 

Metro Turizm ve IDO’nun yaz sezonunda baslattigi  ‘aktarmasiz entegre tasimacilik modeli’ Istanbul- Izmir arasindaki otobüs yolculugunu 3 saat daha kisaltmasinin yani sira, 5 yildizli ulasim imkani sagliyor.

 

Konu ile ilgili bilgi veren Metro Turizm Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Yildirim, halihazirda Yenikapi kalkisli IDO feribotu ile Yalova’ya giden Metro Turizm otobüsünün, Bursa, Balikesir, Manisa,  Izmir, Aydin, Mugla, Marmaris yolcularini sevdiklerine daha kisa sürede kavusturdugunu söylerken,  önümüzdeki dönemde Ayvalik, Edremit, Çesme Kusadasi ve Bodrum yolcularinin da bu ayricaliktan faydalanacagini ifade etti. 

 

ISTANBUL- IZMIR ARASI 9 DEGIL 6 SAAT

 

Körfez Geçis Köprüsü açilmasindan önce yolculara 3 saatlik bir zaman avantajini sagladiklarini kaydeden Yildirim, Metro Turizm’in sektörünün lideri olmasinin yani sira yenilikte de öncü oldugunu belirtti ve sözlerine söyle devam etti: “Metro Turizm ve IDO yaz sezonunda entegre tasimacilik konusunda yeni bir dönemi baslatmisti. Bu yeni dönemde Istanbul – Yalova arasini deniz yolu ile asarak Ayvalik’a gidiyorduk.  Simdi bu hizmetimiz tüm Ege Bölgesi’ni kapsar hale geldi. Ege Bölgesi’nde seyahatlerin en yogun sekilde yapildigi kentimiz de Izmir.  Izmir yolcularimiz artik 9 saat degil 6 saat süren bir yolculuk yapacaklar. 3 saatlik bir zaman avantajinin da hemen herkes için çok önemli oldugunu düsünüyorum.”

 

KONFOR ÜST SEVIYEDE

 

2+1 koltuklu, 2015 model otobüsler ile hizmet verdiklerini söyleyen Yildirim, koltuk arkasi ekranlarin da Metro Turizm misafirlerinin sikilmasinin önüne geçtigini vurguladi. Yine bu yolculukta araç içi ikram çesitliliginin de artirildigini belirten Yildirim, “Sinirsiz açik büfe hizmetimiz ile de fark yaratiyoruz. Yolcularimizin rahati bizim için her seyden önemli. Daha konforlu otobüslerle, daha kisa süren, daha ekonomik yolculuklar vaat ediyoruz ve bu vaadimizi de yerine getiriyoruz. Yolcularimiza en az 3 saat kazandiran bu hizmetimize ilginin önümüzdeki günlerde daha da artacagini umuyoruz. Talebe göre sefer sayilarini artirabiliriz. Metro-IDO isbirligi ile Ege seyahatlerini kisaltan bu hizmet sadece Avrupa yakasindan Ege’ye gidecek yolcularimizi kapsiyor. Metro Turizm ayrica yildizlarla seyahat dönemini de baslatiyor. Bu kapsamda Istanbul, Ankara, Izmir gibi büyük sehirlerde de tipki IDO’da oldugu gibi 5 yildizli seyahat imkâni saglanacak. Ayrica hizmette kaliteyi ön plana çikaran Metro Turizm sektörde bir ilki gerçeklestiriyor ve Metro Akademi’yi kurarak basta otobüs kaptanlari olmak üzere tüm Metro Turizm personelini sertifika programlarina dâhil ederek egitim veriyor” dedi.